Service, mentenanță, piese de schimb

Toledo reprezintă o afacere de familie care și-a început activitatea pe piața de tehnică de ambalare în anul 1998.

Valorile noastre inițiale sunt cele care ne ghidează și astăzi, anume livrarea celor mai calitative echipamente și servicii de consultanță în ambalare industrială din Romania.
Încă de la începutul călătoriei noastre am încheiat parteneriate cu cei mai importanți jucători din industria europeană de profil, ajungând ca astăzi să avem rol de unic importator in România pentru branduri ca Mosca, Fromm, Ripack, Siebeck, Gura, Prebena și altele.

Astăzi, ne mândrim cu calitatea serviciilor tehnice pe care le oferim, atât din postura de consultant, cât și ca furnizor de servicii after sales complete. 
Clienții nostri beneficiază de sfaturile celor mai buni consultanți din domeniu, dar și de servicii complete post-vânzare, care includ garanție, piese de schimb, reparații post-garantie, mentenanță, retrofit-uri.

Principalele echipamente pe care le distribuim includ dispozitive de legat de mana, masini de legat cu benzii PP si PET, sisteme de infoliat individual si pentru paleti, sisteme de transport, linii complete de paletizare si ambalare, celule de paletizare si materiale de ambalare.
Toate echipamentele sunt disponibile atat pentru vanzare, cat si prin servicii de finantare care includ rate, leasing operational sau financiar, inchiriere sau custodie.

Pe langă gama completă de echipamente de ambalare de ultimă generație, portofoliul nostru s-a extins pentru a include și un departament soecializat în automatizari industriale și soluții la comanda pentru domenii de producție din toate industriile.
Conectivitatea și tehnologiile de ultimă oră sunt pilonii pe care susținem toate noile proiecte de automatizare și optimizare a proceselor de ambalare industrială.